Coaching

Coaching is er voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen in zijn of haar eigen persoonlijke proces. Vaak kun je dat heel goed zelf en soms lukt het niet alleen. Samen gaan we opzoek naar wat er bij jou speelt, waar jij tegen aanloopt en waar verandering gewenst is. Wat je werkelijke vraag is en wat daaraan ten grondslag ligt. Hierdoor krijg je inzicht in jezelf en ontstaat er bewustwording.

Je zult verandering aan kunnen brengen daar waar gewenst en meer balans vinden in wat je doet door in contact te komen met je eigen intuïtie en wijsheid. En stel je eens voor wat een mogelijkheden dat met zich mee brengt!

Het coachtraject zal ongeveer uit 6 sessies van anderhalf uur bestaan. Uit ervaring is gebleken dat je dan voldoende inzicht, bewustwording, verbinding met jezelf hebt om het geleerde te integreren in je leven en toe te kunnen passen in de verschillende gebieden in je leven.

En natuurlijk is het een proces dat steeds in beweging is, je uitdaagt en je nieuwe mogelijkheden laat zien. Waarbij je op onderzoek gaat in je dagelijkse leven en je gaat ontdekken waar jij tegen aanloopt, hoe jouw interne communicatie verloopt, wat er bij jou speelt, waar jij in geraakt wordt, wat dat over jezelf zegt en hoe je daar mee om kunt gaan. Deze ervaringen neem je met je mee en samen gaan we opzoek naar daar waar het werkelijk over gaat. Durf te kijken, te voelen, te ervaren, te luisteren naar wat je lijf je aangeeft en ervaar wat deze ontdekkingstocht je op gaat leveren.

Tijdens de coaching maak ik vooral gebruik van NLP en mBraining, kijk ik met een systemische blik en pas oplossingsgericht werken toe om je te begeleiden bij het bereiken van je doelen en je weer in verbinding te brengen met wie jij diep van binnen bent.

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een heldere en effectieve communicatie- en verandermethodiek. Het geeft je inzicht in hoe je waarneemt, hoe je deze informatie verwerkt en hoe je dit tot uitdrukking brengt in gedrag, emoties en taal. Bewustwording van deze processen geeft je de mogelijkheid om jezelf meer te sturen op een positieve manier en verandering aan te brengen daar waar gewenst.

mBIT (multiple Brain Integration Techniques) is een praktische en zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met je eigen intuïtie en wijsheid door te communiceren met je verschillende breinen. Ja want die hebben wij! Wanneer het hoofd, het hart en de buik in evenwicht met elkaar zijn, creëert dat een innerlijke wijsheid, waardoor het mogelijk wordt de intuïtie te benutten en te verbinden met wie wij werkelijk zijn. Dit helpt je om je doelen te bereiken en een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te creëren.

Top