Over mij

Mijn naam is Karin Stoffers. Ik ben getrouwd met Frank Veldt en samen hebben wij drie prachtige zonen, Tom, Sam en Jippe. Bij ons wordt er veel gesport. Zelf wandel en mountainbike ik graag en doe dat het liefst over het strand. Het strand en het duin zijn plekken waar ik graag kom, verder hou ik van zingen, lezen, gezelligheid en een goed gesprek.

Ik ben opgeleid aan de Hogeschool van Amsterdam met als studierichting Jeugdwelzijnswerk (1990). Na het behalen van mijn diploma heb ik lange tijd gewerkt met kinderen en hun ouders. Het begeleiden van de kinderen in samenspraak met hun ouders heb ik met veel plezier en passie gedaan. Voor mij was het in dit werk belangrijk om een bijdrage te leveren aan een stevige basis vanwaar uit een kind op kan groeien.

Tijdens mijn werk ben ik mij verder gaan verdiepen en ontwikkelen. Ik heb de post-hbo opleiding Spelbegeleiding  behaald, waar mijn interesse in NLP is geboren. Een prachtige methodiek die mij veel heeft gebracht op het vlak van communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

In 2009 ben ik begonnen met de NLP Practitioner training bij het NTI NLP instituut in Limmen. Eenmaal begonnen zijn er vele trainingen en cursussen gevolgd onder andere Systemisch Werken, Oplossingsgericht Werken, Master Practitioner en de NLP Coach-opleiding.  Hierna heb ik de opleiding tot mBIT Coach gevolgd. Op persoonlijk vlak hebben deze trainingen mij veel gebracht en heb ik veel positieve veranderingen ervaren. Hierdoor heb ik ervaren hoe belangrijk ik het vind om mezelf steeds uit te dagen, nieuwe stappen te maken en het vuurtje dat ik vaak van binnen voel tot uiting te laten komen. Zo is de overstap ontstaan van werken in de jeugdhulpverlening naar een eigen coach praktijk.

En ook ik blijf in beweging om mijn kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling aandacht te blijven geven. Inspiratie, vertrouwen, oprechte aandacht en balans vind ik belangrijk in het werk wat ik doe. Ik vind het fijn om mensen mee te geven wat er al wel is, hoe ze veranderingen aan kunnen brengen daar waar gewenst, om liefdevol te kunnen kijken naar  wie ze zijn, wat ze doen of maken. Om een stevige basis te hebben waar je altijd op terug kunt vallen.

Ik ben opgeleid als internationaal gecertificeerd NLP- en mBIT Coach.

Top